Specials

Naast de reguliere lessen worden er ook specials gegeven gedurende het jaar, bijvoorbeeld workshops, speciale lessen of andere activiteiten. De geplande specials vind je hieronder. 

Ontspanningsyoga (met diner naar behoefte)

Een speciale yogasessie waarin er gefocust wordt op ontspannen en loslaten.

Uitgebreidere informatie

Volledig ontspanning is net zo belangrijk als flink inspannen. We vergeten alleen soms hier tijd voor vrij te maken. Even niet op je telefoon te kijken, gaan televisie en niet door rushen van de ene afspraak in de andere. Tijdens deze ontspanningssessie zullen tijd maken om te vertragen en je lichaam helemaal tot ontspanning te brengen.

Van te voren kan je mee-eten en de mede-yogi’s en -pilati’s beter leren kennen. Doe je liever alleen mee met de ontspanningssessie? Ook helemaal prima.

Datum: vrijdag 3 mei 2019 van 18:15 tot 21:00 uur (les begint om 19:30 uur)
Locatie: Yoga bij het Park, Utrecht
Kosten: € 19,50 / € 22,- (incl. diner)

Yang yoga XL

Een extra lange actieve en dynamische les, waarbij je werkt op spierniveau om je kracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

Uitgebreidere informatie
Tijdens de les yang yoga XL wordt er gewerkt met een wisselende serie van krachtige houdingen die op het ademritme wordt uitgevoerd. Deze dynamische vorm van yoga helpt mee aan een sterk en gezond lichaam. De vinyasa sequence zal hierbij dan ook niet ontbreken. De les zal worden afgesloten met een heerlijk ontspanning, zodat je voldaan naar huis kan gaan.

Datum: vrijdag 7 juni 2019 van 19:30 tot 21:00 uur
Locatie: Yoga bij het Park, Utrecht
Kosten: € 19,50

Klassiek mat pilates XL

Een fysieke reeks aan oefeningen, welke het hele lichaam gelijkmatig traint voor de juiste balans in het lichaam. Het versterkt je core, helpt je rug gezond te houden en verhelpt blessures en lichamelijke klachten.

Uitgebreidere informatie
Tijdens deze XL-les klassiek mat pilates is er meer tijd om in de serie oefeningen te duiken die Joseph Pilates heeft ontwikkeld. Deze methode streeft de bescherming en verbetering van je houding na met als doel een evenwichtig en sterk spiersysteem en een soepel lichaam. Daarbij wordt de focus verlegd van dominante spieren naar onderpresterende spieren. Zo worden deze laatste weer geactiveerd en versterkt.
Er is tijd om kennis te maken met deze methode, de houdingen preciezer te leren uitvoeren en/of vragen te stellen.

Datum:
Locatie:
Kosten:

Vinyasa

Een dynamische yang yogales, waarbij er op een doorgaande flow houdingen en vinyasa’s worden afgewisseld.

Uitgebreidere informatie
In de vinyasa (yang) yogales werk je aan de coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. De houdingen vanuit de zonnegroeten vormen de basis en je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence. Vanwege de warmte die er in het lichaam ontstaat door deze actieve insteek, kun je alles er lekker uitzweten. Je lichaam krijgt de kans om afvalstoffen af te voeren.

Datum: –
Locatie: –
Kosten: