Ervaringen

Volg je pilates- en/of yogalessen bij Esther? Heb je deelgenomen aan een workshop of retreat?
Of is er online contact geweest en/of heb je gebruik gemaakt van het online materiaal?
Deel hieronder jouw ervaring.

 

 

Wat is jouw ervaring?

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat Esther het beoordeeld heeft.
Esther houdt het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Anoniem uit Den Haag schreef op 12/07/2018:
Esther geeft een duidelijke en leuke uitleg van de verschillende posities/oefeningen. Daarnaast let ze goed op de studenten en past ze de les aan het niveau van de individuen aan.
Angela uit Utrecht schreef op 29/06/2018:
De eerste sport die ik echt volhoud en waarnaar ik uitkijk! Esther geeft les op een niet-prestatie-gerichte manier waardoor ik mezelf steeds sterker voel worden. Ik vind het heerlijk!!
Anoniem uit Utrecht schreef op 29/06/2018:
Esther is persoonlijk, warm en enthousiast. Ze geeft ruimte aan de verschillende niveaus, geeft je persoonlijke feedback en haar uitleg is duidelijk.
Lucy uit Utrecht schreef op 13/06/2018:
Esther past de lessen hÊÊl fijn aan naar het niveau van de deelnemers en de aanwijzingen zijn helder en eenduidig. Ze is altijd gemotiveerd.
Geert uit Utrecht schreef op 13/06/2018:
Esther geeft persoonlijke aandacht. Bij zowel de training alsook daarvoor.
Marries uit Utrecht schreef op 10/06/2018:
Esther leeft zich in en probeert de uitleg aan te laten sluiten bij de persoon. Ze straalt een ontspannen en open houding uit.
Anoniem uit Utrecht schreef op 05/06/2018:
Ik vind de lessen heel fijn. Ze zijn goed gestructureerd me in- en ontspanning. Elke oefening wordt goed uitgelegd, waarna Esther rondloopt om te corrigeren of advies te geven. Die persoonlijke aandacht vind ik heel fijn.
Anoniem uit Utrecht schreef op 01/06/2018:
Esther heeft een fijn stemgeluid en fijne manier van spreken. Aangenaam om naar te luisteren en mee te werken.

 

 

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
~ Esther